Gælisk Fodbold

Tjek vores Facebook-side for info om næste træning

Join us on Facebook

Spil Gælisk Fodbold i Aarhus

Aarhus GAA er det første gæliske fodboldhold i Aarhus.

- En gruppe danskere og internationale, som mødes hver onsdag til træning.

- Det er gratis at deltage - mød op til træning og meld dig ind i Facebook-gruppen.

Gælisk Fodbold Regler

Hvad er Gælisk Fodbold?

Gælisk fodbold er en blanding af fodbold og rugby. Man spiller på en bane, der er lidt større end en almindelig fodboldbane. Bolden ligner en fodbold – dog er den lidt tungere. En kamp varer 2 gange 35 minutter og spilles af to hold som hver har 15 spillere på banen.

Bolden må ikke kastes, men skal sparkes eller slås hen til en medspiller. Spillerne må tage fire skridt med bolden og skal så støde bolden i græsset, eller ned på foden og så sparke den tilbage i hånden. Man scorer 3 point ved sende bolden i fodboldmålet, mens det giver 1 point at skyde den over målet.

Aarhus GAA Logo
Aarhus GAA logo

Hvordan spilles Gælisk Fodbold?

Del 1 af 3

Del 2 af 3

Del 3 af 3

Gælisk Sport og Gælisk Fodbold i Danmark

Gælisk sport har en lang historie og det moderne spil kendes fra 1887. Gælisk fodbold og hurling er de to primære gæliske sportsgrene. Gælisk sport spilles fortrinsvist i Ireland, hvor det er den mest populære sport. Udbredelsen uden for Irland er begrænset, men de sidste 10 år har bevirket stigende popularitet.

Aarhus GAA logo - Gælisk Fodbold

Om Aarhus GAA

Vi er en gruppe danskere og internationale, der spiller gælisk fodbold i Aarhus, mens vi har en masse sjov. Ingen evner er påkrævet - bare en positiv attitude og et åbent sind.

Aarhus Gælisk Fodbold

Get in touch:

Copyright @ Aarhus GAA 2017